Siirry pääsisältöön

Muovi kelluu merissä ja kaatopaikat täyttyvät käytöstä poistetuista pakkauksista. Tämä on hyvin todellinen ongelma, joka vaikuttaa suuriin osiin planeettaamme. Se on huolenaihe, jonka jakavat niin yksilöt, yhteisöt kuin poliittiset päättäjätkin.

Tämän huolen kuoron keskellä on kuitenkin usein unohdettu totuus: oikein hoidettuna muovi on itse asiassa kestävää.

Ratkaisu on uudelleenkäytön ja kierrätyksen periaatteiden omaksuminen. Kun muovituotteet heitetään pois, menetetään tärkeitä resursseja, joita olisi voitu käyttää uusien tuotteiden valmistukseen.

Vaikka haasteet ovat merkittäviä, mahdollisuudet myönteiseen muutokseen ovat valtavat. Nykyään 60 prosenttia Ruotsin poltetun jätteen hiilidioksidipäästöistä on peräisin muovipakkauksista, jotka olisi voitu kierrättää.

Meidän on parannettava muovin käyttöä, jotta se olisi resurssitehokkaampaa. Seuraavassa on muutamia vinkkejä pohdittavaksi

Muovia:

  • ei saa käyttää, ellei sitä tarvita

  • on käytettävä uudelleen

  • on kierrätettävä

  • ei saa päätyä luontoon

  • ei voi olla hukkaan heitettyjä resursseja

Tämä on askel kohti muovin kiertotaloutta, joka helpottaa ympäristön kuormitusta.

Edistämme 100-prosenttisesti kierrätettävän muovin käyttöä ja sen asianmukaista hallintaa. Esvama innovatiivisena yrityksenä tarjoaa asiakkailleen palautusjärjestelmän, jolla pyritään vähentämään lineaarisen polymeerin käyttöä ja edistämään polymeerin kiertotaloutta. Hoidamme asiakkaidemme muovijätettä varmistamalla, että sitä ei heitetä pois, vaan se kierrätetään ja käytetään uudelleen. Ostamalla takaisin, kierrättämällä ja jakamalla uudelleen edistämme polymeerien kiertokäyttöä.

Haluatko edistää kestävämpää teollisuutta?

Ota yhteyttä