Skip to main content

Aktuellt på Esvama

Filter

Meet the CEO: A Conversation with Ted

Esvama values every team member and their contributions, recognizing them as the cornerstone of its…
15 maj 2024 Read More

Turning plastic waste into a sustainable resource

Plastic floating in our oceans and landfills overflowing with discarded packaging. That is a very…
26 mars 2024 Read More

Fler nyheter

Mot en hållbar framtid – vår resa 2023

Vårt engagemang för miljön och en hållbar utveckling har inkluderats i vår hållbarhetsredovisning för 2023. Under året har vi gjort framsteg inom områden som är avgörande för vårt mål – att bli Skandinaviens mest hållbara distributör av polymerer.

I linje med ISO 26000 och FN:s 17 mål för hållbar utveckling (SDG) är vår strategi och verksamhet anpassade för att ta itu med våra gemensamma hållbarhetsutmaningar – med fokus på delmål inom områdena miljö, mänskliga rättigheter, affärsetik, arbetsmiljö, kundrelationer och samhällsansvar.

Rapporten belyser våra insatser för att främja cirkulära lösningar och hållbar resursanvändning, samt betonar vårt ansvarstagande för hållbarhet i branschen. I takt med att vi utvecklas i denna riktning, uppmuntrar vi vårt samhälle, partners och intressenter att göra det samma.

Läs mer om vår resa mot en mer hållbar värld i vår hållbarhetsredovisning för 2023.

En riktigt God Jul!

Hösten har varit produktiv och vi ser redan fram emot nästa år – men nu närmar vi oss jul, och vi hoppas att alla kommer ha tid och ro att få en skön ledighet!

Såhär i slutet av året är det bra att se över era lager, som en lokal distributör har vi alltid material nära till hands. Vi strävar efter att erbjuda en hög service och stänger därför inte ner under jul, utan finns alltid tillgängliga när ni behöver oss.

Som julgåva i år stödjer vi Barncancerfondens viktiga arbete. Vi vill rikta ett stort tack till våra kunder för att ni gör detta möjligt! Tillsammans kan vi göra en meningsfull skillnad.

Vi på Esvama önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Esvama Return

Som en del av vårt hållbarhetsarbete utvecklar vi ett nytt koncept ”Return”, där vi åtar oss att köpa tillbaka allt material vi säljer till våra kunder. Vi tar hand om ert överskott så att det kommer till bruk i andra projekt. På så sätt tar vi ett helhetsansvar för de produkter vi sätter på marknaden.

Förutom att arbeta med miljön arbetar vi också för bättre arbetsmiljö, ansvarsfulla åtaganden i samhället och mer. Läs mer om Hållbarhetsresan.

Möt vår Senior Sales Manager Finland/Baltikum

Vi har den stora glädjen att presentera vår nya medarbetare Heli Salomaa. Heli är ingenjör och kemist med lång erfarenhet inom plast- och förpackningsbranschen. Hennes tekniska bakgrund har inneburit stora fördelar vid komplexa projekt, där hon genom att lösa kundens tekniska problem såväl ökat försäljningen som sparat kostnader och ökat vinsten.

Helis huvudfokus kommer att ligga på Finland och Baltikum. Vi ser fram emot att hon kommer bidra till vår fortsatta tillväxt och framgång.

Välkommen till teamet, Heli!